telefon+36 30 370 51 52 email

Dr. Fish Halpedikűr

„Adja meg lábának, amit megérdemel”

Tudta, hogy létezik egy különleges kozmetikai kezelés a bőrproblémákra?  Ez a halpedikűr, amely hazánkban is egyre nagyobb teret hódít.
A Dr. Fish professzionális és higiénikus szalonjában tanúsítvánnyal rendelkező, eredeti török halakkal dolgozunk. A magas minőségi követelményeknek megfelelő, Európa számos országában működő halpedikűr rendszerünkkel szalonunk színvonalát az Európai Unió Egészségvédelmi Ügynökségének (Health Protection Agency) előírásai alapján biztosítjuk.

A kezelés során egy meleg vizes medencében a halak elkezdik csipegetni a megvastagodott bőrfelületet, minek eredményeként a felső réteg teljesen eltűnik. Fontos tudni: a halak az egészséges bőrt sohasem fogyasztják el, s azt is lényeges megemlíteni, hogy mivel nincs foguk, így teljesen ártalmatlanok.

A garra rufa hal hatékony többféle bőrbetegség, például az ekcéma és a pikkelysömör kezelésére. Kimondottan hasznos ízületi megbetegedések, izom traumás sérülések, reumatikus és idegrendszeri zavarok kezelésére is. A halak serkentik a láb akupunktúrás pontjait, szabályozva ezzel az idegrendszert, ellazítja a testet, csökkenti a fáradtság érzetét és puhábbá varázsolja a bőrt, segítenek eltávolítani a pórusok eltömődését és elősegítik a jobb vérkeringést. A kezelés során a halak finoman eltávolítják az elhalt bőrsejteket, ezzel megfiatalítva a lábakat vagy a kezeket, melyek a kezelés után puhák és simák lesznek.

Élje át nálunk a halpedikűr élményét és kényeztesse fáradt lábát, talpát. Próbálja ki paraffinos kezelésünket  is.